Over ons

Welkom bij vzw De Vierklaver

Vzw De Vierklaver ondersteunt volwassenen met een beperking in hun wonen, werken en vrije tijd. We zijn actief op verschillende locaties in Oost-Vlaanderen: Landegem, Adegem, Maldegem, Deinze, Eeklo, Bassevelde, …

We vertrekken vanuit de wensen en dromen van bewoners, deelnemers en hun familie. Samen zoeken we de juiste ondersteuning om persoonlijke keuzes te realiseren. Soms met grote stappen vooruit, soms met vallen en opstaan, soms met creativiteit en buiten de lijnen kleuren. En vooral: op een warme, betrokken en inclusieve manier.

vzw De Vierklaver

Persoonsvolgende Financiering

De Vierklaver wordt vergund door het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH). Op 1 april 2016 werd de Persoonsvolgende Financiering (PVF) ingevoerd: vanaf dan kan je een Persoonsvolgend Budget (PVB) aanvragen. Het PVB is een budget, op maat van jouw vraag, waarmee je jouw ondersteuning zelf kan organiseren. Het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap informeerde over de lancering van het PVB via een animatiefilmpje dat je hier kan bekijken.

De presentatie over de nieuwe IDO's (Individuele Dienstverleningsovereenkomst) op de familievergaderingen vind je via deze link.

Contacteer ons