Wonen met ondersteuning

Adegem

Voor wie?

Wonen met intensieve ondersteuning. Heb je veel ondersteuning en zorg nodig? Dan kan je terecht in onze huizen in Adegem. Het begeleidingsteam is 24u/dag aanwezig.

Ons aanbod

De huizen in Adegem vind je op ongeveer 1 kilometer van het centrum. We beschikken over 4 huizen, met in totaal 36 bewoners. Je woont samen met een 9-tal mensen in een huis. Je beschikt over een eigen kamer die je kan inrichten naar wens, maar er zijn ook gemeenschappelijke ruimtes  (zoals een living, eetplaats en tuintje).

De mensen in dit huis hebben een hoge nood aan zorg en ondersteuning. Het begeleidingsteam is 24u per dag aanwezig. Overdag zijn er 2 begeleiders aanwezig of onmiddellijk beschikbaar. Tijdens de nacht kan een actieve nachtdienst de nodige ondersteuning bieden.

Samen met jou en je familie bekijken we welke hulp je nodig hebt op de verschillende levensdomeinen (werk, vrije tijd, relaties, welbevinden, …) en wie jou die hulp kan geven. We luisteren naar wat voor jou belangrijk is op vlak van wonen, daginvulling en vrije tijd. We maken samen een individuele dienstverleningsovereenkomst op waarin we die zaken noteren.

Ondersteunende diensten

Voor het poetsen van je kamer, was, strijk, kleine technische herstellingen en onderhoud kan je beroep doen op ondersteunende diensten van de voorziening.

Dagondersteuning

Samen met jouw individuele begeleider ga je op zoek naar een daginvulling die aansluit bij jouw interesses en mogelijkheden: atelierwerking op het terrein (muziek, dans, computerinitiatie, knutselen, bowlen, dieren verzorgen, ...), huiswerking, gaan werken (begeleid werken of enclavewerking), ... behoren tot de mogelijkheden.

Financiering

PVB of cash.

Waar?

Lenen 7
9991 Adegem

Ben je kandidaat of wens je meer info?

Neem dan contact op met Jan Noterdaeme (maatschappelijk assistent):

  • jan.noterdaeme@de-vierklaver.be
  • 09/321 91 21
Adres

Lenen 7
9991 Adegem
België

Locatie