Wonen met ondersteuning

Landegem

Voor wie? 

Wonen met intensieve ondersteuning. Heb je veel ondersteuning en zorg nodig? Dan kan je terecht in onze huizen in Landegem. Het begeleidingsteam is 24u/dag aanwezig.

Ons aanbod

Deze woonondersteuning vind je aan de rand van een woonwijk op ongeveer 1 km van het centrum van Landegem. Hier vind je 8 huizen, met in totaal zo'n 60 bewoners. Je woont samen met een 9-tal mensen in een huis. Je beschikt over een eigen kamer die je kan inrichten naar wens, maar er zijn ook gemeenschappelijke ruimtes (zoals een living, eetplaats en tuintje).

De mensen in dit huis hebben een hoge nood aan zorg en ondersteuning. Het begeleidingsteam is 24u per dag aanwezig. Overdag zijn er 2 begeleiders aanwezig of onmiddellijk beschikbaar. Tijdens de nacht kan een actieve nachtdienst de nodige ondersteuning bieden.

Samen met jou en je familie bekijken we welke hulp je nodig hebt op de verschillende levensdomeinen (werk, vrije tijd, relaties, welbevinden, …) en wie jou die hulp kan geven. We luisteren naar wat voor jou belangrijk is op vlak van wonen, daginvulling en vrije tijd. We maken samen een individuele dienstverleningsovereenkomst op waarin we die zaken noteren.

Ondersteunende diensten

Voor het poetsen van je kamer, was, strijk, kleine technische herstellingen en onderhoud kan je beroep doen op ondersteunende diensten van de voorziening.

Graag aan het werk?

Met jouw mogelijkheden en interesses zoeken we naar een gepaste invulling, intern of extern: arbeid (ateliers, begeleid werken, enclave, …), sport, ontspanning, beleving.

Financiering

Via PVB of cash.

Waar?

Haarkensstraat 32a
9850 Landegem

Ben je kandidaat of wens je meer info?

Neem dan contact op met Jan Noterdaeme (maatschappelijk assistent):

  • jan.noterdaeme@de-vierklaver.be
  • 09/321 91 21

 

Woonprofiel-2.docxWoonprofiel-3.docx

Adres

Haarkenstraat 32a
9850 Landegem
België

Locatie